Kovane ograde

Veliki broj kombinacija elemenata daje vašoj ogradi unikatni izgled. Preporučamo da se kovane ograde prije bojenja zaštite vrućim cinčanjem, koje pruža zaštitu od korozije više desetaka godina. Bojanje se izvodi posebnim bojama za kovano željezo u više nijansi, te efektima patiniranja.

Umjetnička bravarijaUnutrašnje ograde Ovisno o interijeru moguće je prilagoditi elemente za svaki prostor
Kovana ulazna vrataVanjske ogradeNebrojene mogućnosti kombinacije elemenata, za unikatan izgled vaše ograde
Most od kovanog željezaUređenje prostoraPrilagođavamo proizvod vašim željama


Automatski sistem otvaranja vrata

PRAKTIČNOST - SIGURNOST - DIZAJN

Kovane ograde sa kliznim ili zaokretnim vratima možemo opremiti automatikom za otvaranje, koja uz jedinstven izgled pruža još veću udobnost stanovanja.

Kovana ulazna vrataPraktičnostPri dolasku i odlasku osjećati ćete se sigurno i zaštićeno, ne morate po kiši i nevremenu izaći iz automobila da bi ušli u vlastito dvorište, sistem nastavlja rad i u slučaju nestanka struje
Kovana kolna vrataSigurnost Integrirani sigurnosni sistemi sprečavaju nezgode koje se tipično događaju kod neautomatiziranih sistema. Sofisticirana enkoder tehnologija dodaje nove i ekskluzivne sigurnosne funkcije.
Kovana klizna vrataDizajnPogoni koje ugrađujemo, poznatog su proizvođača NICE. Nice proizvodi su profinjeni, koriste se spontano, klijenti ih cijene, a konkurencija oponaša.


 

Info - kovano željezo

Kovane ograde imaju mnogo spojeva između upotrijebljenih elemenata. Ta su mjesta teško dostupna za klasičnu zaštitu od korozije bojanjem te su idealna za početak korozije. Zato kovane ograde treba zaštititi vrućim cinčanjem, a nakon toga ukoliko želimo, bojiti posebnim bojama.


Kovana ograda stepeništa

Galerija slika kovanih ograda

 

 Free Dreamweaver template created with Adobe Dreamweaver