O nama

IZOMETAL

Stručnjaci za metalne konstrukcije

IZOMETAL d.o.o. je privatna tvrtka, nasljednik istoimenog obrta osnovanog 1991. godine. Tijekom dosadašnjeg uspješnog poslovanja izrađeni su mnogi proizvodi i izgrađeni brojni objekti u kojima je IZOMETAL bio nezaobilazan partner mnogim velikim tvrtkama kao i manjim poduzetnicima. Od 1998. godine poslujemo u novoizgrađenom objektu s radioničkim i poslovnim prostorijama. Naša kontinuirana prisutnost na tržištu od 1991. godine sve do danas garancija je naše buduće suradnje.

Zadovoljstvo kupaca naša je primarna zadaća i naš moto.

Od početka poslovanja surađujemo s inozemnim partnerima, na programima zaštite od buke, kalupa za betonsku industriju te raznih metalnih konstrukcija.

Proizvodimo po narudžbi: inox ograde za poslovne i privatne objekte, kovane ograde, industrijsku opremu, urbanu opremu – nadstrešnice za autobusna stajališta, vršimo usluge obrade lima do 5mm, savijanja profila i cijevi te specijalna reparaturna zavarivanja (aluminij, čelični lijev, inox). Stalnim educiranjem djelatnika i nabavom opreme, nastojimo održati korak s napretkom tehnologije.

Sve naše proizvode i usluge možemo dostaviti vlastitim vozilima i montirati na vašoj lokaciji.

Dugogodišnje iskustvo u ovoj djelatnosti daje vam garanciju da će svaki zahtjev biti obrađen stručno i kvalitetno.