OGRADE I AUTOMATIKA

inox ograde

INOX OGRADE

INOX ograde izrađujemo prema narudžbama i željama kupaca. Uz naše savjete i dogovore s kupcima, nastojimo doći do najboljih rješenja za vaš prostor. Spojevima i ostalim detaljima kod izrade poklanjamo najveću pažnju. INOX ograda učinit će vaš prostor modernim, ugodnim i sigurnim. Jednom postavljena ograda ne zahtjeva održavanje. INOX je moderan i trajan materijal koji obogaćuje vaš životni prostor. Iako su u početku investicije za inox ogradu veće nego za kasične ograde, nakon nekoliko godina uvjeriti ćete se da je, gledano na duži rok, inox ograda isplativo ulaganje.

Kovane ograde Izometal

KOVANE OGRADE

Veliki broj kombinacija elemenata daje vašoj ogradi unikatni izgled. Preporučamo da se kovane ograde prije bojenja zaštite vrućim cinčanjem, koje pruža zaštitu od korozije više desetaka godina. Bojanje se izvodi posebnim bojama za kovano željezo u više nijansi, te efektima patiniranja. Ovisno o interijeru moguće je prilagoditi elemente za svaki prostor. Nebrojene mogućnosti kombinacije elemenata, za unikatan izgled vaše ograde.

AUTOMATIKA ZA VRATA

Ograde s kliznim ili zaokretnim vratima možemo opremiti automatikom za otvaranje, koja uz jedinstven izgled pruža još veću udobnost stanovanja. Pri dolasku i odlasku osjećati ćete se sigurno i zaštićeno, ne morate po kiši i nevremenu izaći iz automobila da bi ušli u vlastito dvorište, sistem nastavlja rad i u slučaju nestanka struje. Sigurnost Integrirani sigurnosni sistemi sprečavaju nezgode koje se tipično događaju kod neautomatiziranih sistema. Sofisticirana enkoder tehnologija dodaje nove i ekskluzivne sigurnosne funkcije. Pogoni koje ugrađujemo, poznatog su proizvođača NICE. Nice proizvodi su profinjeni, koriste se spontano, klijenti ih cijene, a konkurencija oponaša.