Usluge

NAŠE USLUGE

inox ograde

INOX OGRADE

INOX ograde izrađujemo prema narudžbama i željama kupaca. Uz naše savjete i dogovore s kupcima, nastojimo doći do najboljih rješenja za vaš prostor. Spojevima i ostalim detaljima kod izrade poklanjamo najveću pažnju. INOX ograda učinit će vaš prostor modernim, ugodnim i sigurnim. Jednom postavljena ograda ne zahtjeva održavanje. INOX je moderan i trajan materijal koji obogaćuje vaš životni prostor. Iako su u početku investicije za inox ogradu veće nego za kasične ograde, nakon nekoliko godina uvjeriti ćete se da je, gledano na duži rok, inox ograda isplativo ulaganje.

metalne ograde

KOVANE OGRADE

Veliki broj kombinacija elemenata daje vašoj ogradi unikatni izgled. Preporučamo da se kovane ograde prije bojenja zaštite vrućim cinčanjem, koje pruža zaštitu od korozije više desetaka godina. Bojanje se izvodi posebnim bojama za kovano željezo u više nijansi, te efektima patiniranja. Ovisno o interijeru moguće je prilagoditi elemente za svaki prostor. Nebrojene mogućnosti kombinacije elemenata, za unikatan izgled vaše ograde. Kovane ograde sa kliznim ili zaokretnim vratima možemo opremiti automatikom za otvaranje, koja uz jedinstven izgled pruža još veću udobnost stanovanja. Pri dolasku i odlasku osjećati ćete se sigurno i zaštićeno, ne morate po kiši i nevremenu izaći iz automobila da bi ušli u vlastito dvorište, sistem nastavlja rad i u slučaju nestanka struje. Sigurnost Integrirani sigurnosni sistemi sprečavaju nezgode koje se tipično događaju kod neautomatiziranih sistema. Sofisticirana enkoder tehnologija dodaje nove i ekskluzivne sigurnosne funkcije. Pogoni koje ugrađujemo, poznatog su proizvođača NICE. Nice proizvodi su profinjeni, koriste se spontano, klijenti ih cijene, a konkurencija oponaša.

STEPENICE

Stepenice izrađujemo prema našim ili vašim projektima. Moguće je izabrati razne kombinacije materijala, izvedbi i završne obrade. Svaki kupac ima slobodu izbora i sudjelovanje u projektu vlastitih stepenica koje će biti prilagođene određenom prostoru. Materijali za kombinacije: inox, obojeni ili plastificirani čelični profili i limovi, drvo, PVC, staklo, polikarbonati ... INFO ZA STEPENICE : Otvor u stropu za kružne stepenice trebao bi biti minimalno 1300 mm, Otvor u stropu za ravne stepenice trebao bi biti 1000 x 2700 mm

urbana oprema

URBANA OPREMA

Urbana oprema u proizvodnom programu je od početka našeg postojanja. Uz nadstrešnice za autobusna stajališta postepeno je proširen program ostale opreme. Prema vašim zahtjevima možemo udovoljiti izradi malih serija specifičnog dizajna za potrebe lokalne sredine, kao i većim količinama iz standardnog programa.

nadstrešnice

NADSTREŠNICE

Nadstrešnice su iznimno korisne građevinske strukture koje se koriste za zaštitu od vremenskih utjecaja, kao što su kiša, snijeg, sunce i vjetar. One se često postavljaju iznad ulaznih vrata, prozora, terasa ili drugih vanjskih prostora kako bi se omogućila zaštita od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Nadstrešnice su popularne i u komercijalnim i u stambenim građevinama.

Kalupi za šahte

INDUSTRIJSKA OPREMA

Proizvodnja industrijske opreme igra ključnu ulogu u podržavanju raznih industrija širom svijeta. Ova grana proizvodnje usmjerena je na stvaranje različitih strojeva, uređaja i opreme koji se koriste u različitim sektorima, poput proizvodnje, energetike, rudarstva, građevine, transporta i mnogih drugih.